مواد لازم:
توتفرنگی تازه همراه با برگهای آن: 24 عدد
شکلات تختهای: 170 گرم
طرز تهیه:
• درون یک دیس بزرگ یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید.
• توتفرنگیها را خوب بشویید و مراقب باشید برگهای آن جدا نشوند.
• خیلی آرام، آنها را با دستمال خشک کن، خشک کنید.
• شکلات را درون ظرف کوچکی قرار داده و ظرف را درون ظرف بزرگ دیگری که محتوی آب است قرار داده و آن را حرارت دهید تا ذوب شود.
• ممکن است مابین کار لازم شود دوباره شکلات را به طور غیر مستقیم حرارت دهید.
• هیچوقت شکلات را مستقیم حرارت ندهید.
• توتفرنگیها را از دسته بلند کرده و تا نیمه پایین آنها، درون شکلات ذوب شده، فرو کرده و بیرون آورید.
• هر کدام از توتفرنگیها را که درون شکلات فرو کردید روی لایه کاغذی دیس قرار داده تا سفت شوند.
www.ifood.tv